Lumea lui Cyborg

📅02.04.2021, jucat de: 1161 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lumea lui Cyborg?

Mereu am avut Jocuri cu Tinerii Titani de actiune care mai de care mai distractive, deci evident ca se va intampla asta si astazi, cand va oferim sansa de a avea un timp distractiv si palpitant cu jocul Lumea lui Cyborg, un joc de actiune-aventura in care trebuie sa-l ajutati pe Cyborg sa revina pe Pamant, de pe planeta straina pe care se afla.

Vei parcurge mult din noua planeta, avand cate zece nivele de trecut in fiecare locatie pe care o vei explora, locatiile fiind muntele, o lume subterana, cerul, dar si iarna. Incearca sa termini fiecare nivel repede, si sa faci un punctaj cat se poate de mare prin colectarea monezilor de pe traseu, sau infrangerea de inamici.

Monstrii vor fi peste tot, si poti sa ii distrugi prin a-i impusca, cand apesi tasta F, sau prin a-i lovi, folosind tasta X. Pentru a te misca si a sari te vei folosi de tastele sageti, foarte simplu! Pe langa monstrii, pot aparea pe traseu si diferite capcane sau obstacole, sau chiar prapastii in care sa cazi, deci ai mare grija si la aceste lucruri!

Acum ca stii cum functioneaza jocul, speram ca nimic nu te va opri din a-l incerca chiar acum, si garantat va veti distra pe cinste, cum am facut-o si noi!

Lumea lui Cyborg

Cum se joaca Lumea lui Cyborg?

Folositi sagetile, tastele X, F.