Foodieverse-ul

📅06.04.2021, jucat de: 778 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Foodieverse-ul?

Daca te consideri un fan sau o fana foarte mare a serialului Mar si Ceapa de la Cartoon Network, atunci cu siguranta ar trebui sa te provoci prin jucarea diferitelor teste din aceasta categorie pe care vi le oferim, jocuri chestionar in care testezi cat de mult si cu adevarat despre serial, lucru pe care il vei face si acum cu jocul intitulat Foodieverse-ul.

Foodieverse-ul este lumea de mancare in care traiesc personajele noastre, care ar arata exact ca si lumea umana, doar ca personajele nu sunt oameni, ci mancare, precum burgeri, pizza, banane, sucuri, si multe altele. Lumea este una vasta si interesanta, si jocul acesta iti pune diferite intrebari in legatura cu ea.

Vei avea de raspuns la un total de 10 intrebari, si fiecare dintre ele te intreaba despre un fel de mancare/personaj, si ti se arata patru personaje ca variante de raspuns, tu trebuind sa il alegi pe cel corect, si vei afla la sfarsitul chestionarului cate ai nimerit si cat de bine familiarizat esti cu personajele serialului.

Incepe chiar acum, distreaza-te, si nu uita sa iti inviti si prietenii care se uita la serial sa incerce acest jocut nou si minunat!

Foodieverse-ul

Cum se joaca Foodieverse-ul?

Folositi mouse-ul.