Mar si Ceapa Creator de Stil

📅25.03.2021, jucat de: 866 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mar si Ceapa Creator de Stil?

Desi au fost tot felul de jocuri adaugate pana acum in categoria de Jocuri cu Mar si Ceapa, care mai de care mai interesante, jocuri de creat personaje nu am mai avut pana acum, motiv pentru care va invitam cu mare drag sa incercati primul astfel de joc din categorie, joc intitulat Personajul tau din Mar si Ceapa, si pe care nu ar trebui sa il ratati pentru nimic in lume!

Daca urmaresti deja acest serial de la Cartoon Network, stii bine ca personajele lui sunt mancaruri care au venit la viata, cum ar fi un mar si o ceapa, evident, dar pe langa asta, corpul personajului tau va putea fi si alte lucruri, precum pizza, hamburger, o cutie de lapte, un suc, o gogoasa, sau altele, deci incepe prin a alege forma corpului, dar si culoare acestuia.

Pe urma vei alege cum sa ii arate fata, alegand forma ochilor, a urechilor, a nasului, sau a gurii, vei putea sa adaugi par facial sau nu, diferite accesorii, si vei modifica si bratele sau picioarele personajului. Nu uita sa ii alegi si o tinuta minunata, si termina jocul prin a alege fundalul pe care sta personajul.

Nu sta pe ganduri, da-i start distractiei chiar acum, si nu plecati nicaieri, caci urmeaza si alte jocuri noi cum doar aici le poti gasi si juca!

Mar si Ceapa Creator de Stil

Cum se joaca Mar si Ceapa Creator de Stil?

Folositi mouse-ul.