Mar sau Ceapa

📅07.04.2021, jucat de: 12 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Mar sau Ceapa

Daca te-ai uitat la Apple si Onion pe Cartoon Network de ceva vreme, si esti mare fan al acestor personaje, cu siguranta ca te-ai intrebat la un anume moment dat daca te asemeni mai mult cu Mar sau cu Ceapa, cele doua personaje principale, si daca ai niste banuieli deja, poti sa tei le confirmi prin a te juca un joc chestionar intitulat Mar sau Ceapa.

Vorbim aici de un test de personalitate unde ti se vor adresa cateva intrebari, si pe baza raspunsurilor tale jocul va determina daca ai fi Mar sau Ceapa daca ai fi sa existi in serial. Vor exista sase intrebari in total, intrebandu-te care iti sunt lucrurile favorite, ce iti place la jocurile video, care este culoarea ta favorita, sau cum ai organiza o petrecere.

Pentru fiecare dintre intrebari poti sa alegi unul dintre patru raspunsuri valabile, asa ca citeste-le cu atentie, gandeste-te la care ti se potriveste cel mai bine, si apoi da click pe raspunsul dorit. La sfarsitul chestionarului vei afla daca esti mai mult ca Mar, sau mai mult ca Ceapa, si ti se va da si o scurta descriere a ta. Distractie placuta!

Mar sau Ceapa

Cum se joaca Mar sau Ceapa?

Folositi mouse-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!