Confruntarea Ritmurilor

📅04.04.2021, jucat de: 564 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Confruntarea Ritmurilor?

Daca v-a fost dor de Mar si Ceapa de la Cartoon Network, este intradevar ziua voastra norocoasa, caci cei doi prieteni foarte buni revin chiar in acest moment cu unul dintre cele mai noi si distractive jocuri din categoria lor, joc intitulat Confruntarea Ritmurilor, care este si primul joc muzical din categorie. Daca iti place sa compui muzica, sa canti la instrumente, sau sa canti cu vocea, suntem siguri ca acest joc ti se potriveste, si te invitam sa-l incerci si daca nu, caci nu strica sa iti iesi din zona de confort, in special intr-un mod artistic!

Personajele se vor infrunta in ritmuri si muzica pe parcursul a 10 nivele, fiecare abordand un nou stil muzical, si schimband si locatia in care se intampla duelurile, incepand cu Da House, unde, evident, veti face muzica house. Pe urma, trebuie sa alegi daca vrei sa fi Mar sau Ceapa, deci alege personajul tau favorit!

Celalalt personaj va face niste micari de dans, si tu trebuie sa le repeti, lucru pe care il faci apasand pe tastele sageti in momentul potrivit. Pe o bara muzicala in partea de sus ti se arata sagetile, si cand bila de culoarea ta ajunge in locul sagetilor, apasa acea tasta corect pentru a efectua miscarea de dans.

Daca faci toate miscarile corect, si rutinta de dans este completa, avansezi la urmatorul nivel, dar ai grija sa nu gresesti pasii de prea multe ori, caci vei pierde si jocul. Mult succes iti dorim, distractie placuta cum doar aici poti sa ai parte de ea, si speram sa te vedem jucand si celelalte jocuri ale categoriei!

Confruntarea Ritmurilor

Cum se joaca Confruntarea Ritmurilor?

Folositi mouse-ul.