Mar si Ceapa Messin Around

📅26.03.2020, jucat de: 927 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mar si Ceapa Messin Around?

Mar si Ceapa sunt doua dintre cele mai nou personaje de pe Cartoon Network. Cei doi buni prieteni care locuiesc impreuna vin astazi din nou aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum astazi ii puteti ajuta sa aiba o camera cat mai curata si ordonata.

In acest nou joc 2020 cu Apple and Onion de pe site-ul nostru, o sa vedeti ca cele doua personaje Cartoon Network traiesc impreuna cu pisicuta lor, care este plina de energie, iar astazi in timpul in care Mar si Ceapa vor dori, pisica lor va dori sa faca mizerie si dezordine in toata camera, iar voi sunteti singurii care ii pot ajuta pe Mar si Ceapa sa isi mentina camera curata.

O sa vedeti ca acest nou joc Cartoon Network 2020 cu Mar si Ceapa va putea fi jucat folosind mouse-ul, deoarece o sa vedeti cum in acest joc pentru copii, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa miscati cursorul prin toata imaginea pentru a impedica pisica sa arunce sosete murdare si adidasi prin toata camera cat timp Mar si Ceapa trag un pui de somn, astfel ca trebuie sa fiti rapizi si foarte atenti.

Mar si Ceapa a pregatit acest joc online in nivele, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca intr-un timp cat mai scurt, o sa puteti sa ii ajutati sa termine fiecare nivel in care pisica lor va arunca sosete si adidasi din cutie. Tot ce trebuie sa faceti este sa treceti cursorul mouse-ului peste ciorapii si adidasii care sunt inca in aer, astfel o sa reusiti sa ii bagati inapoi intr-o cutie din camera si acest lucru o sa va aduca foarte multe puncte.

Trebuie sa fiti foarte rapizi odata ce terminati nivel dupa nivel, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, pisica lui Mar si Ceapa va incepe sa fie din ce in ce mai rapida, ceea ce inseamna ca va arunca foarte multe rufe murdare dar si faptul ca acestea vor sta mai putin timp in aer va face jocul sa fie mai dificil cu fiecare nivel. Distractie placuta!

 

Mar si Ceapa Messin Around

Cum se joaca Mar si Ceapa Messin Around?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.