Cum Sa Il Desenezi pe Panda

📅22.11.2020, jucat de: 1795 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum Sa Il Desenezi pe Panda?

Am adus astazi dragi copii un nou joc Cartoon Network, in care o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate, care astazi au adus o super provocare de colorat alaturi de We Bare Bears.

Acesta este un nou joc pentru copii cu Aventurile Fratilor Ursi de pe Cartoon Network, in care o sa vedeti ca Panda, unul dintre cei trei ursuleti este personajul principal, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa va jucati aceasta noua provocare de colorat, reusind sa creati o gramada de imagini interesante aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa il ajutati pe Panda sa foloseasca MOUSE-ul pe toata durata acestui joc, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa aveti diferite figurine care vor arata exact ca si Panda din We Bare Bears.

In fiecare nivel, o sa incercati din nou sa il desenati si sa il colorati pe Panda, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii cu We Bare Bears vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Creati imagini unice si incercati sa mergeti pe conturul albastru cand il desenati pe panda, iar voi o sa aveti o imagine completa cu personajul We Bare Bears. Distractie placuta!

 

Cum Sa Il Desenezi pe Panda

Cum se joaca Cum Sa Il Desenezi pe Panda?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.