Cum sa il Desenezi pe Grizzly

📅29.05.2020, jucat de: 2068 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum sa il Desenezi pe Grizzly?

Toate personajele Cartoon Network se distreaza de minune aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare din categoria de jocuri cu Aventurile Fratilor Ursi sau We Bare Bears asa cum sunt ei cunoscuti in intreaga lume.

Astazi, acesti frati ursuleti au venit pe site-ul nostru alaturi de o super provocare online de desenat si de colorat cu animale, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii ajutati pe cei trei ursi din poveste sa deseneze si sa coloreze o gramada de imagini interesante pe care le puteti vedea doar aici pe ajocuri.ro.

Pe toata durata acestui joc online Cartoon Network, voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa desenati fiecare figurina a personajelor We Bare Bears de pe site-ul nostru. Vor fi diferite imagini pregatite pentru voi, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deaorece pentru a avea o figurina gata si a trece la nivelul urmator, va trebui sa folositi mouse-ul, sa apasati click stanga si sa urmati linia punctata de culoare albastra pentru a face conturul figurinei.

Odata ce conturul este facut, voi dragi copii o sa vedeti ca acesta se va umple automat cu culoarea potrivita pentru zona in care ati reusit sa colorati, iar noi dragi prieteni vom continua sa aducem imagini interesante cu We Bare Bears pe care sa le colorati si sa vedeti care sunt imaginile voastre preferate.

Trebuie sa fiti foarte atenti si precisi, astfel incat liniile voastre sa fie cat mai drepte si sa vedeti cum o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de personajele voastre preferate din We Bare Bears. Distractie placuta!

 

Cum sa il Desenezi pe Grizzly

Cum se joaca Cum sa il Desenezi pe Grizzly?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.