Cum Sa Il Desenezi pe Ice Bear

📅30.11.2020, jucat de: 2188 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum Sa Il Desenezi pe Ice Bear?

Am pregatit pentru voi dragi prieteni o noua super provocare pentru copii, in care o sa va distrati alaturi de personajele Cartoon Network din povestea Aventurile Fratilor Ursi sau We Bare Bears asa cum poate le stiti de la televizor.

Acesta este noul joc pentru copii Cum sa Il Desenezi pe Ice Bear, un joc de desenat si de indemanare, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va ajutati personajele Cartoon Network sa fie cat mai bine desenate si colorate pana la finalul acestui joc pentru copii.

Voi dragi prieteni trebuie sa folositi MOUSE-ul pe toata durata acestui joc pentru copii, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa folositi creionul special pentru a desena portretul lui Ice Bear din acest joc We Bare Bears.

Nu o sa fie foarte usor, deoarece o sa vedeti ca trebuie sa faceti cercuri, linii drepte, linii curbate si multe alte tipuri de linii si forme geometrice cat mai perfecte pentru ca imaginea cu Ice Bear din We Bare Bears sa fie perfecta. Pentru asta insa, trebuie sa incepeti sa urmati linia albastra punctata pentru a reusi sa aveti o forma corecta a personajului vostru preferat.

Odata ce aveti o linie continua completa, o sa vedeti ca interiorul acestei linii se va colora automat cu culoarea potrivita, astfel incat imaginea voastra We Bare Bears cu animale Cartoon Network sa fie cat mai aproape de realitate posibil si suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca diferite alte provocari pentru copii vor aparea in aceasta categorie de jocuri. Distractie placuta!

 

Cum Sa Il Desenezi pe Ice Bear

Cum se joaca Cum Sa Il Desenezi pe Ice Bear?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.