Fratii Ursi si Cutiile

📅23.04.2021, jucat de: 659 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fratii Ursi si Cutiile?

Daca ti-a fost dor sa te joci Jocuri cu Aventurile Fratilor Ursi pe site-ul nostru, suntem incantati caci chiar in acest moment putem sa va oferim jocul intitulat Fratii Ursi si Cutiile, cel mai nou joc puzzle al categoriei, si pentru ca si celelalte jocuri din categorie care au avut cutii in ele au fost foarte bine primite, nu ne indoim nicio clipa ca la fel va fi cazul si de aceasta data!

Pentru ca cei trei frati au prea multe cutii in casa lor, tu ii vei ajuta sa faca curat si sa scape de ele, si pentru ca aceasta curatenie de primavara sa fie una distractiva, te vei scapa de cutii jucand un joc Mahjong, unul dintre cele mai indragite tipuri de jocuri puzzle online.

In fata ta vei avea cutiile, si tu trebuie sa dai click pe cele identice si sa le elimini, eliminand cate o pereche de cutii de fiecare data, pana cand nu mai exista niciuna. Faci asta nivel dupa nivel, si fiecare nivel nou este mai greu decat cel de dinainte.

Da tot ce ai mai bun sa termini nivelele rapid, caci veti fi cronometrati, si straduiti-va sa faceti un punctaj foarte mare, noi fiind nerabdatori sa auzim in comentarii cat de multe puncte ati facut ca record.

In incheiere, va lasam cu dorinta de a avea mult succes la joc, si a te distra cu el pe cinste!

Fratii Ursi si Cutiile

Cum se joaca Fratii Ursi si Cutiile?

Folositi mouse-ul.