DuckPark IO

📅18.06.2020, jucat de: 1161 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul DuckPark IO?

Va aducem astazi dragi copii aici pe ajocuri.ro, unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri 3D multiplayer de pe site-ul nostru, un joc IO cu animale in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe pana la finalul jocului.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acest joc DuckPark Io este unul extrem de interesant, in care personajele principale sunt ratuste de cauciuc 3D, pe care trebuie sa le controlati cat mai bine pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe pana la finalul jocului IO si sa aveti cat mai multe puncte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a tine sub control ratusca 3D, Acest joc multiplayer este unul extrem de distractiv, in care ratusca voastra 3D trebuie sa ajunga cat mai departe pe un topogan cu apa, unde o sa vedeti ca puteti sa gasiti si abilitati speciale, care o sa va ajute sa ajungeti cat mai departe si sa fiti pe primul loc.

Jocul va incepe in momentul in care vor fi noua persoane disponibile. Trebuie sa va miscati stanga si dreapta pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa evitati sa loviti restul jucatorilor, astfel incat sa ajungeti sa fiti pe primul loc in cursa si sa fiti prima ratusca 3D care reuseste sa treaca linia de sosire. Distractie placuta!

 

DuckPark IO

Cum se joaca DuckPark IO?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.