Batai Squid Game Multiplayer

📅30.10.2021, jucat de: 1061 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Batai Squid Game Multiplayer?

Dupa ce am vazut clar ca va place sa va jucati jocuri cu batai Squid Game, am decis ca mai multe astfel de jocute nu strica absolut deloc, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti invitati cu mare drag sa incercati Batai Squid Game Multiplayer, unde va puteti bate cu alti jucatori din intreaga lume!

Participati la luptele calamarului, si castigati!

Veti avea oportunitatea de a va juca in modul clasic, unde va luptati impotriva botilor controlati de calculator, sau puteti lua parte in lupte multiplayer, unde va veti bate cu alti jucatori din intreaga lume. Veti incepe cu un avatar standard, dar, castigand puncte, le puteti folosi pentru a cumpara noi luptatori cu care sa intrati in arena.

Evident, trebuie sa goliti bara de viata a inamicilor complet pentru a castiga, dar aveti grija sa nu pierdeti voi in acelasi fel. Miscati-va folosind tastele W, A, S, D, Z pentru pumni, X pentru picioare, C pentru a va apara, V pentru a prinde un oponent, si cu bata de spatiu veti face sarituri.

Acum stiti cum sa va luptati si sa dati jocului tot ce aveti mai bun, deci incepeti chiar acum, distrati-va pe cinste, si nu plecati nicaieri, urmeaza si mai multa distractie, doar aici!

Batai Squid Game Multiplayer

Cum se joaca Batai Squid Game Multiplayer?

Folositi sagetile, bara de spatiu, tastele X, Z, V, C.