Squid Game Impusca si Supravietuieste

📅21.10.2021, jucat de: 1843 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Squid Game Impusca si Supravietuieste?

Era si timpul ca in categoria de Jocuri Squid Game online sa avem jocuri cu impuscaturi 3d adaugate, pentru ca in serial, oamenii in rosu si-au folosit armele de foarte multe ori, si tu vei lua acum rolul unui astfel de paznic, trebuind sa supravietuiesti un battle royale in care toata lumea este impotriva ta si vrea sa te omoare!

Supravietuieste jocul calamarului prin a-ti impusca oponentii!

Te vei afla in camera cu nisip in care a avut loc cursa din Verde, Rosu, si va trebui sa impusti, ataci, si sa lovesti cu masina toti inamicii pe care ii intalnesti, pentru ca daca nu ii infrangi tu prima data, ei te vor omori pe tine, si vei pierde.

Misca-te folosind tastele W, A, S, D, strange arme, intra si iesi din vehicule cu tasta F, fugi cu shift, sari cu bara de spatiu, si trage cu arma sau ataca folosindu-te de mouse, evident.

Castigi puncte de experienta pentru toti inamicii pe care ii vei dobori, si, evident, poti sa le folosesti ca sa deblochezi personaje noi pe care sa le folosesti, dar si arme si bonusuri care te vor ajuta o gramada.

Ce mai astepti? Actiunea este la un click distanta, deci apasa Play, si distreaza-te cum doar pe site-ul nostru poti sa o faci, zi de zi!

Squid Game Impusca si Supravietuieste

Cum se joaca Squid Game Impusca si Supravietuieste?

Folositi tastele W, A, S, D, F, shift, bara de spatiu, mouse-ul.