KOGAMA Jocul Calamarului

📅21.10.2021, jucat de: 1112 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul KOGAMA Jocul Calamarului?

Kogama este una dintre cele mai mari platforme de online gaming din intreaga lume, unde milioane de jucatori din intreaga lume pot sa se foloseasca de motorul si de technologia disponibila acolo sa isi creeze propriile joculete, multe dintre ele fiind inspirate de lucruri din viata reala sau din pop culture, cum ar fi serialul Squid Game de la Netflix, tu putand sa intri acum in lumea sa prin intremediul jocurilor Kogama online!

Intra in lumea Kogama a Squid Game, si castiga toate competitiile!

Ai trei avatare dintre care poti sa alegi care sa fi, si anume cel standard, un baiat blond, sau doua personaje in treninguri verzi, ca si in show, unul baiat, si o fata, asa ca alege oricare dintre ei. Pentru a te misca folosesti tastele W, A, S, D, spatiu pentru sarit, E pentru a folosi obiecte, si cu mouse-ul ataci folosind pistoale sau alte arme din inventarul tau.

Vei fi aruncat in camera de asteptare a concurentilor, care arata exact ca si in serial, si pe urma vei putea intra in diferite mini-jocuri si competitii, unde trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa infrangi alti jucatori si sa strangi multe monezi, pe care le poti pe urma folosi in magain pentru a cumpara tot felul de bonusuri foarte interesante.

Acum ca stii cat de distractiv este, da-i start distractiei chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci si mai multe jocuri inedite urmeaza sa iti fie oferite in categorie, astazi, si in fiecare zi, de altfel!

KOGAMA Jocul Calamarului

Cum se joaca KOGAMA Jocul Calamarului?

Folositi sagetile, bara de spatiu, tasta E, mouse-ul.