Jocul Calamarului Sterge si Ghiceste

📅09.11.2021, jucat de: 1310 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Jocul Calamarului Sterge si Ghiceste?

Daca crezi ca poti ghici cu usurinta personajele din Squid Game, pentru ca te-ai uitat mult la serial si stii tot ce se intampla si cine e, te invitam cu drag sa incerci chiar acum un joculet precum Jocul Calamarului Sterge si Ghiceste, un joc simplu si distractiv cum nu ar trebui sa ratezi pentru nimic in lume!

Poti recunoaste toate personajele Squid Game? Hai sa vedem!

Pentru inceput, alege in care dintre cele patru nivele de dificultate vrei sa incerci acest joc, recomandandu-ti sa incepi cu cel usor si sa treci apoi prin toate. Ia mouse-ul si misca-l peste imaginea neagra ca sa o stergi si sa se vada cea de sub ea, si cand iti dai seama ce personaj e, alege raspunsul din optiunile din dreapta.

Daca raspunzi gresit pierzi o viata, si o pierzi si daca nu raspunzi inainte sa ajunga cronometrul la zero, deci ai grija, caci doar trei vieti ai la dispozitie. Cu cat esti mai rapid, cu atat vei primi un bonus de puncte mai mare la sfarsit de joc. Mult succes va dorim, distractie pe cinste, si speram sa te revedem cat de curand, ar fi pacat sa nu continui distractia aici!

Jocul Calamarului Sterge si Ghiceste

Cum se joaca Jocul Calamarului Sterge si Ghiceste?

Folositi mouse-ul.