Batalia Tancurilor 2

📅09.04.2020, jucat de: 832 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Batalia Tancurilor 2?

Jocul online Batalia Tancurilor apare astazi chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca este un nou joc 3D cu tancuri de baieti, in care trebuie sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca o sa puteti sa va distrugeti inamicii din razboi inainte ca tancul vostru sa fie afectat.

Acesta este un nou joc 3D multiplayer cu tancuri, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca pana la finalul jocului, tancul vostru colorat o sa fie cel mai puternic de pe harta, iar voi o sa aveti cele mai multe puncte.

O sa vedeti ca vor fi patru jucatori diferiti in acest joc multiplayer cu tancuri 3D, iar voi o sa aveti un tanc de culoare rosie, albastru, verde sau galben. Aceste tancuri 3D pot fi controlate daca folositi tastele A, S, W, D si mouse-ul, ceea ce inseamna ca o sa miscati pe harta in cautarea inamicilor, care vor avea acelasi tip de tanc, insa in alta culoare pentru a-l depista mai usor.

Folosind mouse-u, o sa trageti cu tancul, iar gloantele voastre vor exploda in momentul in care o sa reusiti sa va loviti inamicii. Pentru a avea un tanc mai puternic, o sa vedeti ca in diferite locuri le harta, o sa gasiti gloante de diferite culori dar si mici stelute sau cruci rosii, care o sa va ajute sa va recuperati din viata pierduta daca ati fost lovit de un tanc inamic.

Trebuie sa fiti foarte atenti, iar voi dragi copii o sa puteti sa aratati ca sunteti cei mai buni soferi de tancuri 3D, ceea ce inseamna ca trebuie sa faceti tot posibilul sa va miscati mereu si sa aveti o tinta foarte buna in momentul in care trageti cu tancul gloante colorate, pentru a va nimeri adversarii de fiecare data. Distractie placuta!

 

Batalia Tancurilor 2

Cum se joaca Batalia Tancurilor 2?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.