Cavalerii Nitro

📅04.03.2021, jucat de: 627 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cavalerii Nitro?

In categoria de Jocuri Io de pe site-ul nostru poti gasi o mare diversitate de joculete, pentru gusturile oricarui tip de jucator, dar astazi dorim sa ne indreptam spre baieti, carora le place foarte mult sa se joace jocuri de actiune cu tot felul de lupte, lucru de care vor putea sa aiba parte acum si aici, cand va oferim tuturor un joc precum Cavalerii Nitro.

In acest joc tu vei participa la un duel in stil de cavaleri, doar ca in loc de un cal vei avea o motociclista futurista, si vei avea o lance, doar ca aceast lance va fi si ea una robotica si moderna. Tu iti vei controla cavalerul folosind mouse-ul pentru a te misca pe harta, trebuind sa lovesti cu lancea ta ceilalti cavaleri ca sa ii infrangi.

Daca vei ti tu in schimb lovit, vei pierde si trebuie sa o iei de la inceput. Nu lasa asta sa se intample, ci infrange toti cavalerii rivali, colectioneaza monezi si foloseste-le apoi ca sa iti faci cavalerul mai puternic, si treci de un nivel dupa nivel pana cand devii cel mai tare cavaler din acest joc. Mult succes!

Cavalerii Nitro

Cum se joaca Cavalerii Nitro?

Folositi mouse-ul.