Trafic IO

📅08.02.2020, jucat de: 1288 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trafic IO?

Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii va asteptam alaturi de un nou joc 3D cu masini, un joc Traffic IO online pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte dirijand traficul intr-una din cele mai aglomerate intersectii din oras.

Acesta este un nou joc online cu masini 3D, un joc Minecraft IO pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a reusi ca in cel mai scurt timp, sa dirijati toate masinile in aceasta intersectie. Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc, o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe si sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi trebuie sa vedeti cum in acest joc cu masini taxi, cu camioane, cu autobuze dar si cu masini de curse sa treaca in siguranta de intersectie.

Voi dragi baieti o sa vedeti cum in acest joc pentru copii, o sa ajungeti sa vedeti cum in acest joc, o sa reusiti sa controlati fiecare masina care trece prin intersectie. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa vedeti cum in acest joc 2020 Minecraft, sa vedeti ca o sa aveti chiar si un tren 3D care va incurca intersectia.

O sa vedeti cum in cel mai scurt timp, fiecare masina va merge mai incet sau mai rapid, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti sa le indrumati cat mai bine. Trebuie sa vedeti cum in acest joc Minecraft IO, o sa reusiti sa scapati teferi din intersectie cu fiecare masina Minecraft. Trebuie sa le opriti folosind mouse-ul si o sa reusiti sa le dati inapoi drumul in momentul in care drumul este liber.

Trebuie sa fiti rapizi si atenti in acelasi timp, iar voi o sa vedeti ca fiecare taxi, camion sau masina de oras o sa ajunga in siguranta la destinatie, iar voi o sa aveti un punctaj foarte mare si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 IO online vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Trafic IO

Cum se joaca Trafic IO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.