Cellcraft IO

📅26.11.2020, jucat de: 761 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cellcraft IO?

Aici pe site-ul nostru, aducem foarte multe jocuri multiplayer online pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, astfel ca astazi va asteptam alaturi de jocul Cellcraft IO, un joc pentru copii pe care il puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

Astazi, trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va ghidati bulina colorata cat mai mult timp pe toata durata acestui joc fara sa fiti mancati.

Voi dragi copii trebuie sa va miscati pe harta multiplayer din acest joc, in care vor fi foarte multi alti jucatori care poate sunt mai avansati in joc sau sunt mai incepatori, astfel ca marimile jucatorilor vor fi diferite, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa mancati cat mai multe buline colorate care sunt mai mici ca si voi, astfel punctele voastre vor fi din ce in ce mai multe.

Trebuie sa mancati cat mai multi adversari, lucru care o sa va ajute sa cresteti din ce in ce mai mari, ceea ce ii va face pe adversarii vostri sa va manance din ce in ce mai greu, astfel o sa deveniti cei mai buni jucatori.

In momentul in care sunteti aproape de un adversar care este mai mic decat voi, o sa vedeti ca puteti sa va despartiti bulina in doua apasand tasta SPACE, iar voi o sa puteti sa mancati din ce in ce mai multe bulinute, iar punctajul vostru va fi dublat in momentul in care puteti reabsorbii a doua jumatate. Distractie placuta!

 

Cellcraft IO

Cum se joaca Cellcraft IO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.