ev io

📅29.01.2021, jucat de: 645 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul ev io?

Stim cat de mult le place celor care ne viziteaza site-ul sa se joace jocuri de actiune multiplayer, in special daca vorbim de jocuri cu impuscaturi 3d care au un format de stil battle royale, care sunt fara indoaial cele mai populare experiente de jucat cu mai multi jucatori, motiv pentru care chiar acum impartasim cu voi un super tare joc de acest fel care este intitulat ev io.

Arenele in care te vei lupta sunt parca venite din viitor, cu fiecare jucator avand un avatar semi-robotic, intr-un costum spatial parca venit din filmele stiintifico-fantastice. Evident, te poti juca in meciuri competitive publice, sau poti sa iti creezi propria camera cu prietenii tai si sa va luptati impreuna.

Actiune e care pe care, asa ca odata intrat in arena, impusca toti ceilalti jucatori pe care ii intalnesti, inainte ca ei sa iti poata faca tie acelasi lucru si sa te elimine. Cu cat esti mai bun, cu atat vei urca in clasamentul jucatorilor. Pe harta poti gasi noi arme de folosit, dar si amunitie, grenazi, sau alte technologii care sa te ajute enorm.

Misca-te folosind tastele W, A, S, D, prinzi viteza cu shift, sari cu bara de spatiu, si folosesti mouse-ul pentru a tinti si trage. Mult succes, distractie placuta, si stai aproape, caci urmeaza si mai multe jocuri noi si distractive chiar acum, doar pentru tine!

ev io

Cum se joaca ev io?

Folositi tastele W, A, S, D, shift, space, si mouse-ul.