Fotbal IO

📅05.10.2020, jucat de: 811 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fotbal IO?

O gramada de jocuri de Fotbal pot sa fie gasite aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus o super provocare IO pe care voi dragi copii o sa puteti sa o jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri chiar aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti cum folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI puteti sa jucati jocul Fotbal IO gratuit chiar aici pe site-ul nostru si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj in fiecare nivel pe care il deschideti.

Acesta este un nou joc online de baieti si de indemanare, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va micsati pe terenul de fotbal folosind tastele SAGETI, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece trebuie sa va ghidati jucatorul de fotbal printre mingile de fotbal si trebuie sa selectati mingile de fotbal aurii pentru a acumula cat mai multe puncte.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii in acest joc Fotbal IO, vor fi foarte multe mingi de fotbal normale, pe care trebuie insa sa le ocoliti pentru a fi siguri ca nu va pierdeti din viata si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

Veti vedea cum puteti sa acumulati puncte foarte multe reusind sa aveti un combo de mingi aurii colectate cat mai mare si o sa vedeti ca noi jocuri 2020 de fotbal si jocuri IO de baieti care sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Fotbal IO

Cum se joaca Fotbal IO?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.