Nugget Royale IO

📅28.02.2020, jucat de: 1127 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nugget Royale IO?

Cele mai populare jocuri IO pot fi gasite aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri Nugget Royale IO, un joc 3D pentru copii multiplayer, in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

Astazi, trebuie sa fiti extrem de atenti si de bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc IO multiplayer, voi o sa jucati impotriva a multor altor jucatori baieti si fete din intreaga lume. Pentru inceput, o sa vedeti ca in acest joc 3D, fiecare nivel va avea 80 de jucatori unici, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte in aceasta noua provocare online.

Astazi, o sa vedeti ca personajele din acest joc 3D IO online vor fi pui de gaina, pe care dragi copii trebuie sa ii cresteti cat mai mare. O sa vedeti ca acesta este o noua provocare 3D de indemanare pentru copii, in care folosind tastele A, S, W, D si tasta SPACE, trebuie sa va controlati puisorii de gaina sa se miste cat mai repede in stanga, dreapta sau sa sara peste pericole.

Modurile in care puteti sa castigati acest joc 3D IO vor fi simple, deoarece dragi copii trebuie sa va miscati in micutul nivel 3D alaturi de avatarul vostru si sa fiti siguri ca o sa puteti sa mancati cat mai multa mancare de pui si sa ii cresteti foarte mari, astfel incat sa nu puteti fi aruncati din nivel si sa pierdeti.

Trebuie sa fiti extrem de rapizi si sa mancati cat mai multa mancare si sa reusiti sa scapati de toate pericolele care o sa vedeti ca vor cadea din aer precum cutite, care daca va ating va vor taia si jocul se va termina pentru voi. Pentru a castiga acest joc online, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ramaneti ultimul jucator din cei 80, iar voi o sa vedeti ca diferite alte personaje pui 3D vor incerca sa castige in locul vostru. Distractie placuta!

 

Nugget Royale IO

Cum se joaca Nugget Royale IO?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si tasta SPACE.