Corona Virus IO

📅04.04.2020, jucat de: 886 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Corona Virus IO?

O noua provocare IO apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni va puteti distra jucand online gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este noul nostru joc Corona Virus IO multiplayer, in care dragi copii o sa vedeti cum puteti sa controlati virusul Corona folosind mouse-ul.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa acumulati cat mai multe puncte in fiecare runda pentru a avea cel mai mare virus din acest joc online. Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa fiti siguri ca o sa puteti sa va miscati Corona Virus prin toata harta IO pentru a fi siguri ca o sa puteti sa colectati cat mai multe stele de aur.

Aceste stele de aur o sa va aduca puncte foarte multe si o sa va creasca virusul din ce in ce mai mare, lucru care o sa va ajute sa distrugeti alti virusi din acest joc IO. Trebuie insa sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece aceeasi misiune o va avea fiecare jucator din aceasta noua provocare Corona Virus IO de pe site-ul nostru ajocuri.ro.

Trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, iar pentru asta o sa vedeti ca virusul pe care il controlati o sa aiba un ac in capatul sau, pe care daca il folositi corespunzator, poate sa distruga virusii de pe harta. Voi dragi copii trebuie sa impungeti restul virusilor din acest joc IO pentru a-i distruge si pentru a le colecta toate stelele aurii.

O sa vedeti ca pentru a avea un avantaj in fiecare nivel, o sa puteti sa apasati tasta SPACE, care o sa va faca mai rapid pentru 2 secunde, astfel incat sa va ajungeti din urma fiecare adversar pe care il urmariti. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc 2020 pentru copii si o sa vedeti cum diferite alte jocuri online IO multiplayer pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Corona Virus IO

Cum se joaca Corona Virus IO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tasta SPACE.