Coronar IO

📅15.04.2020, jucat de: 1007 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Coronar IO?

Astazi dragi copii aducem pentru voi un nou joc IO pentru copii pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Am adus pentru voi o super provocare de indemanare si de baieti din categoria de jocuri IO aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc online pentru copii, trebuie sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa va mentineti personajul sanatos de virusii coronavirus de pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa ii stropiti cu dezinfectat si cu medicament de pe casa.

O sa vedeti ca in acest joc online IO virusii vor incerca sa va atace cat mai mult posibil, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa distrugeti cat mai multi virusi posibil.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si atenti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum o sa fiti catarati pe o casa, care insa poate fi si ea infectata, ceea ce inseamna ca folosind mouse-ul, trebuie sa spreiati cat mai repede si cat mai mult pentru a fi siguri ca o sa ajungeti cat mai departe pentru a fi siguri ca o sa terminati aceasta provocare cu cat mai multe puncte.

Pentru a fi cat mai eficienti, o sa vedeti ca toate punctele pe care le colectati in acest joc online, deoarece trebuie sa le folositi pentru a cumpara upgrade-uri sau imbunatatiri pentru dezinfectant, care o sa fie din ce in ce mai puternic, sau sa protejati casa mai bine si sa va faceti viata din ce in ce mai multa. Distractie placuta!

 

Coronar IO

Cum se joaca Coronar IO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.