Battle Dudes io

📅02.04.2021, jucat de: 934 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Battle Dudes io?

Pentru ca stim de multi dintre baietii care ne viziteaza site-ul sunt dornici sa se joace jocuri cu impuscaturi multiplayer, in continuare va invitam pe toti sa incercati un joc nou si foarte distractiv precum Battle Dudes io, unde intreaga noastra echipa de administrare s-a distrat pe cinste, deci care sunt sansele sa nu va distrati si voi cu el?

Pentru a incepe trebuie sa iti alegi numele, si trebuie sa stii ca pe masura ce avansezi iti vei putea modifica aspectul si puterile personajului, ca sa devi tot mai bun. In mare, ce trebuie sa faci este sa dai tot ce ai mai bun sa impusti ceilalti jucatori de pe fiecare
harta pe care te vei juca, si sa ramai ultimul in picioare, pentru a primi recompense.

Te vei misca folosind tastele sageti, vei trage cu mouse-ul, reincarci armele cu tasta R, intri in masini pentru a le conduce cu tasta E, si foloseste tastele de la 1 la 4 pentru a schimba armele. Fi pe faza cum te plimbi pe harta, pentru ca poti gasi oricand arme noi pe care sa le iei si sa le folosesti apoi in lupte.

Mult succes putem doar sa iti uram la sfarsitul jocului, si speram sa va vedem jucand si alte jocuri de actiune pe site-ul nostru dupa aceea, nu veti regreta nicio secunda!

Battle Dudes io

Cum se joaca Battle Dudes io?

Folositi sagetile, tastele R, E, 1, 2, 3, 4.