Dungeon Ro

📅01.07.2020, jucat de: 883 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dungeon Ro?

Am pregatit astazi dragi copii un nou joc IO extrem de interesant, in care o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati alaturi de toti prietenii vostri, care vor juca acest joc de baieti cu impuscaturi.

Jocul Dungeion.ro este unul extrem de interesant, in care dragi copii trebuie sa va folositi MOUSE-ul si tastele SAGETI de pe tastatura sa incepeti sa va miscati si o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa distrugeti o gramada de efecte speciale.

Voi dragi copii o sa va aflati intr-un dungeon sau intr-un labirint subteran, unde o sa vedeti ca trebuie sa explorati cat mai multe posibil astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa intrati prin toate camerele din labirint si sa va infrangeti fiecare inamic.

O sa vedeti ca voi trebuie sa controlati o sageata albastra iar inamicii vostri vor fi diferite bile colorate cu foc, fum si scantei, insa in timpul in care va trebui sa le impuscati folosind mouse-ul, trebuie sa reusiti sa le evitati atacul pentru a avea viata pana la finalul acestui joc.

Evitati atacurile pentru a ajunge cat mai departe in acest joc de baieti, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 2020 de indemanare si jocuri cu impuscaturi pentru copii. Distractie placuta!

 

Dungeon Ro

Cum se joaca Dungeon Ro?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.