WarCall Io

📅23.01.2021, jucat de: 561 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul WarCall Io?

Daca vrei sa te joci un joc io multiplayer cu zombi, monstri, skeleti, si tot felul de alte pericole supranaturale, atunci pentru nimic in lume nu trebuie sa ratezi sansa de a te juca jocul intitulat WarCall Io, un joc battle royale online pe care il poti juca de la calculatorul tau, unde te vei infrunta cu jucatori din intreaga lume.

Incepe prin a alege ce fel de erou doresti ca avatarul tau, avand trei optiuni disponibile la inceput de joc, dar pe masura ce te vei juca vei putea sa deblochezi noi personaje si noi luptatori, care mai de care mai puternici. De exemplu, ai un urs, a carui bonus este viata in plus, vampirul iti da mai multa viata muscand alti jucatori, sau skeletul iti da un scut temporar.

Iti vei misca personajul prin arena folosind mouse-ul, si vei da click ca sa ataci, click de dreapta pentru un atac special. Scopul este sa rezisti in arena bataliei cat se poate de mult, infrangand toti inamicii pe care ii intalnesti, si sa castigi cat mai multe puncte ca sa ajungi in topul jucatorilor.

Mult succes, distractie placuta, si nu ezita sa te joci si alte jocuri noi pe care ti le oferim astazi aici pe gratis!

WarCall Io

Cum se joaca WarCall Io?

Folositi mouse-ul.