Noobhunter IO

📅20.01.2020, jucat de: 1083 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Noobhunter IO?

Un nou joc online IO apare astazi aici pe site-ul nostru, un joc 3D cu impuscaturi, in care dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va distrati si o sa reusiti ca in acest joc, sa deveniti cei mai buni jucatori online.

Trebuie sa fiti foarte atenti in acest joc de baieti, deoarece este o noua provocare IO multiplayer, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa va invingeti inamicii. Acest joc 3D Minecraft online este printre cele mai interesante, deoarece o sa vedeti ca personajele Minecraft trebuie sa invinga orice adversar pe care il intalneste.

Acesta este un joc asemanator Counter Strike, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si atenti, deoarece sa nu uitat ca este o aventura IO online, astfel ca inamicii vostri vor fi la fiecare pas si pot aparea de nicaieri. Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece este un joc 3D cu impuscaturi, in care trebuie sa va alegeti harta in care doriti sa jucati, dupa care o sa vedeti ca veti avea inamici pe care trebuie sa ii impuscati folosind pistolul sau mitraliera.

Cele doua tabere Minecraft din acest joc IO online vor putea fi deosebite dupa culoare, deoarece echipa voastra va fi scrisa cu verde, iar inamicii vor avea culoare rosie a numelui. Trebuie sa aveti o tinta foarte buna, astfel incat sa aveti cel mai mare punctaj pana la finalul acestui joc online.

Trebuie sa folositi mouse-ul si sa va impuscati toti inamicii Minecraft din acest joc IO, iar voi o sa vedeti ca o sa acumulati puncte din ce in ce mai multe, astfel o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de prietenii vostri, o sa ajungeti sa gasiti multe alte jocuri 2020 IO si jocuri 2020 Minecraft 3D chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Noobhunter IO

Cum se joaca Noobhunter IO?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.