Vanatoare IO Pixel

📅02.06.2020, jucat de: 1566 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vanatoare IO Pixel?

Ne pregatim mereu dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri 2020 pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online multiplayer din categoria de jocuri Minecraft.

In acest joc online pentru copii, o sa vedeti ca personajul MInecraft pe care o sa il controlati o sa fie un vanator de animale, iar voi dragi copii trebuie sa sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa gasiti cat mai multe animale 3D din lumea Minecraft pe care voi o sa le aveti pe lista.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de aventura intr-o lume 3D, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa mergeti alaturi de Steve Minecraft prin padure si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti toti porcii salbatici, capre, vaci sau cerbi pe care sa ii vanati.

Controalele din acest joc online de baieti sunt unele dintre cele simple, deoarece trebuie sa folositi tastele A, S, W, D pentru a va misca, tasta SPACE pentru a sari dar si MOUSE-ul pentru a control camera si actiunile personaului vostru Minecraft. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune pana la finalul acestui joc de vanatoare. Distractie placuta!

 

Vanatoare IO Pixel

Cum se joaca Vanatoare IO Pixel?

Jucati-va folosind MOUSE-ul, tastele SAGETI si tasta SPACE.