Mineblock Aventura cu Dragoni

📅31.03.2020, jucat de: 1173 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mineblock Aventura cu Dragoni?

Astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare din categoria de jocuri Minecraft. Acesta este un nou joc 2020 de indemanare numit Mineblock Aventura cu Dragoni, in care trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Personajul din acest nou joc 2020 Minecraft va fi un dragon Minecraft, pe care trebuie sa faceti tot posibilul sa il controlati cat mai bine, deoarece dragi prieteni acesta este un nou joc Minecraft Flappy Bird, in care folosind mouse-ul, trebuie sa va faceti dragon sa zboare pentru cat mai mult timp si sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa aveti un punctaj cat mai mare.

Trebuie sa fiti foarte atenti insa in acest joc Minecraft, deoarece dragi prieteni acesta este singurul mod in care puteti ca alaturi de acest dragon sa ajungati cat mai departe in lumea Minecraft, este sa zburati in continuu si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ocoliti toate obstacolele, care in acest joc vor fi stalpi intregi printre care trebuie sa treceti pentru a va continua drumul.

Doi stalpi unul in aer si unul pe pamant vor forma o poarta, printre care dragi copii trebuie sa treceti cu acest Dragon Minecraft, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul, o sa aveti cea mai buna traiectorie pentru avatarul vostru. In acest joc, pentru a avea un punctaj cat mai mare, trebuie sa colectati cat mai multe iconite Minecraft dintre cei doi stalpi.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va gasiti multe alte jocuri de baieti Minecraft pe care sa le jucati gratuit chiar aici pe site-ul nostru, atat pe telefon cat si pe tableta online gratuit. Distractie placuta!

 

Mineblock Aventura cu Dragoni

Cum se joaca Mineblock Aventura cu Dragoni?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.