Best Combat Arena 2020

📅18.01.2020, jucat de: 1349 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Best Combat Arena 2020?

Cele mai interesante jocuri Minecraft sunt chiar aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca pregatim pentru voi cele mai interesante provocari, iar voi veti reusi sa vedeti ca Steve Minecraft a adus o noua Aventura cu impuscaturi si de actiune, in care o sa fiti soldati Minecraft in noul nostru joc multiplayer online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Steve Minecraft a adus pentru voi un nou joc online de baieti numit Best Combat Arena 2020, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece alaturi de toate personajele Minecraft, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa va luptati impotriva altor jucatori din intreaga lume, pe care trebuie sa ii impuscati la fel ca in jocurile Counter Strike.

O sa fiti intr-o lume Minecraft 3D, in care trebuei sa fiti foarte bine pregatiti pentru a fi siguri ca in cel mai scurt timp, sa fiti cei mai buni soldati. Pentru ca este un joc Minecraft multiplayer online, o sa vedeti ca va puteti alege zona in care o sa jucati, Europa, Africa sau America prin intermediul serverelor din acest joc online, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa va infruntati inamicii din acest joc si sa aveti cel mai mare punctaj. Trebuie sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D pentru a va misca in lumea Minecraft, iar armele voastre pot fi folosite cu Mouse-ul.

Trebuie ca folosind tastele si mouse-ul, sa il controlati pe Steve Minecraft care va fi imbracat in soldat, iar voi o sa puteti intra in meniu si sa va schimbati infatisarea. Steve Minecraft soldat va avea o uniforma de armata, fiind imbracat in haine cu camuflaj dar si o casca de protectie, pe care voi le puteti schimba folosind mouse-ul.

Odata ce personajul Minecraft 3D pe care il controlati in acest joc online, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte foarte multe in fiecare nivel. Trebuie sa mergeti pe harta Minecraft pentru a va gasi toti inamicii Minecraft, ceea ce nu este usor, deoarece si jucatorii din harta vor incerca sa va gaseasca si sa va luptati impotriva lor pentru a avea un punctaj cat mai mare si o sa vedeti cum multe alte jocuri 2020 cu Steve Minecraft si jocuri de baieti vor fi gata sa apara pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Best Combat Arena 2020

Cum se joaca Best Combat Arena 2020?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.