Super Run Craft

📅09.09.2020, jucat de: 1051 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Run Craft?

Noul joc Super Run Craft din lumea Minecraft apare astazi chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc 2020 de baieti in care o sa alergati intr-o padure Minecraft si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa aveti cel mai mare punctaj in aceasta noua aventura.

Toate jocurile Minecraft 3D de pe site-ul nostru se joaca folosind tastele SAGETI, iar Super Run Craft nu face exceptie, astfel ca acestea vor fi controalele pe care trebuie sa le folositi pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj alaturi de Steve Minecraft in noua lui aventura din padure.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece Steve Minecraft va alerga prin padure, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ajutati sa ajunga cat mai departe fara sa fie ranit. Obstacolele vor fi de trei tipuri diferite, iar voi trebuie sa le evitati pe fiecare folosind tastele SAGETI.

Veti gasi in padure o gramada de copaci Minecraft pe care trebuie sa ii evitati prin partea stanga sau dreapta, dupa care o sa vedeti ca Steve Minecraft va alerga in continuare, iar cu cat ajungeti mai departe in padure, el va alerga tot mai repede si mai repede, iar reactiile voastre de evitare a obiectelor vor trebui sa fie din ce in ce mai rapide.

Pe langa brazi, o sa aveti roci Minecraft cu tepi, opritor de drum dar si pietre normale, pe care trebuie sa sariti sau sa alunecati pe sub ele daca aveti loc special facut, astfel o sa puteti sa va continuati aventura si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa aveti cel mai mare punctaj alaturi de Steve Minecraft. Distractie placuta!

 

Super Run Craft

Cum se joaca Super Run Craft?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.