BloxdHop Io

📅07.04.2021, jucat de: 1029 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BloxdHop Io?

Cand adaugam jocuri io online noi, o facem pentru ca stim cat de mult va place sa va jucati jocuri multiplayer online pe site-ul nostru de ce mai mare calitate, si mereu vi le oferim doar pe cele mai bune, cum se intampla chiar acum cu jocul BloxdHop Io, un joc 3d ce are elemente din jocurile de curse, jocuri de sarit, si are estetica jocurilor Minecraft si Roblox.

Tu vei controla un personaj cu un cap patrat si cu un corp pixelat, pentru ca si lumea in care vei fi aruncat este una pixelata. Toate personajele arata la fel, asa ca alege-ti un nume la inceputul jocului pentru a fi recunoscut printre miile de jucatori din intreaga lume. Misca-te folosind tastele W, A, S, D, prinde viteza cu tasta shift, si foloseste bara de spatiu pentru a sari.

Ei bine, tu vei fi aruncat pe o platforma in aer, si va trebui sa sari de pe o platforma pe alta si sa ajungi pe traseu cat mai departe, dandu-te la intrecere cu jucatori din intreaga lume pentru a fi cel care parcurge cea mai mare distanta. Ai mare grija cand sari sa nu cazi la pamant, caci atunci esti dus inapoi la punctul de start.

Cam asta e premiza jocului, fiind simpla si distractiva in acelasi timp, deci nimic nu trebuie sa te opreasca din a te juca jocul chiar acum, unde suntem siguri ca vei da tot ce ai mai bun, cum o faci de obicei!

BloxdHop Io

Cum se joaca BloxdHop Io?

Folositi sagetile, bara de spatiu.