Pictor Urmarit

📅06.05.2020, jucat de: 904 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pictor Urmarit?

Pictor Urmarit este jocul online IO pe care noi astazi il pregatim aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de prietenii vostri, care vin alaturi de o noua provocare extrem de interesanta si distractiva, pe care o puteti juca folosind mouse-ul.

Acesta este un nou joc online de colorat 3D, un joc de indemanare cu masini si IO pentru copii, in care voi dragi copii o sa vedeti ca o sa fiti un un pictor renumit, care va avea o motocicleta cu trei roti si un creion mare pe care il trageti dupa voi, care o sa lase o linie colorata in urma voastra, oriunde va duceti.

Voi dragi copii o sa fiti urmariti de masini 3D de politie, iar folosind mouse-ul, trebuie sa va dirijati motocicleta cu creion in alte directii, astfel incat sa nu fiti prinsi de politie si sa aveti o pictura cat mai interesanta si plina de culoare pana la finalul jocului. O sa puteti sa va alegeti culorile pentru fiecare nivel, deoarece culoarea din creion se poate schimba daca o sa colectati micutele safire din nivel.

Liniile voastre pot avea culori diferite, iar daca aveti o gramada de puncte, le veti putea folosi sa deschideti noi culori pentru creionul vostru, astfel o sa ajungeti sa acumulati din ce in ce mai multe puncte in fiecare nivel. Pentru a scapa de politie, trebuie sa mergeti in zig zag si sa reusiti sa ii faceti pe acestia sa intre unii in altii.

In momentul in care o masina de politie o sa explodeze din cauza accidentului, o pata facuta din doua culori diferite va aparea in acel loc, iar imaginea cu tabloul vostru va arata din ce in ce mai interesant, iar voi dragi prieteni o sa acumulati puncte in plus cu fiecare explozie a masinilor de politie pe care o provocati. Distractie placuta!

 

Pictor Urmarit

Cum se joaca Pictor Urmarit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.