Trage cu Arcul cu Prieteni

📅11.02.2021, jucat de: 530 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trage cu Arcul cu Prieteni?

Nu putem spune ca am avut foarte multe jocuri cu arcuri si sageti multiplayer, si asta este motivul principal pentru care primul joc nou al zilei pentru voi toti astazi este tocmai acesta, un joc intitulat Trage cu Arcul cu Prieteni, un joc in care vei fi in competitie cu jucatori din intreaga lume, pentru a vedea cine este cel mai bun arcas.

Pentru inceput trebuie sa iti alegi un nume cu care sa fi recunoscut, si pe urma vei alege si un avatar care sa te reprezinte. Ecranul va fi impartit in doua, fiecare jucator avand partea lor, si tinta lor pe care trebuie sa o loveasca cu arcu, folosind mouse-ul sa tragi cu sageata in directia dorita.

Tinta ta se poate misca pe tot ecranul, asa ca trebuie sa fi pe faza si atent cand tragi cu arcul. Te vei juca contra-timp, asa ca atunci cand cronometrul ajunge la 0 secunde, jucatorul care a lovit tinta de cele mai multe ori va fi castigatorul, simplu, si evident. Mult succes, speram ca tu vei fi acela, si ca vei deveni unul dintre cei mai buni jucatori din lume la acest joc!

Trage cu Arcul cu Prieteni

Cum se joaca Trage cu Arcul cu Prieteni?

Folositi mouse-ul.