Super Buddy Arcas

📅05.02.2021, jucat de: 620 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Buddy Arcas?

Este bine stiut ca este mereu o idee buna sa te joci jocuri de tras cu arcul online, care sunt jocuri de indemanare cu mouse-ul super distractive, si care nu dezamagesc niciodata, mai ales cand vine vorba de jocuri de mare calitate si disponibile pentru mobil cum este cazul cu cel de astazi, joc intitulat Super Buddy Arcas.

Buddy este o papusa care de obicei este lovita si torturata in tot felul de moduri in fiecare joc in care este prezenta, si de aceasta data ea este spanzurata de o franghie, asa ca tu vei folosi arcul si sagetile din dotare ca sa tragi in funie si sa o rupi, astfel trecand de nivel si avansand mai departe.

Vei trage mouse-ul in directia in care vrei sa tragi cu sageata, si cu cat tragi mai mult, cu atat o vei face cu o putere mai mare. Trebuie sa stii ca ai un numar limitat de sageti per nivel, si trebuie sa incerci si sa tragi in asa fel incat sa prinzi toate cele trei stele, fie cu sageata, fie cu manechinii in sine atunci cand cad de pe franghie.

Speram ca vei reusi sa completezi toate nivelele si sa faci o treaba excelenta, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri noi si distractive iti vor fi astazi oferite aici pe gratis!

Super Buddy Arcas

Cum se joaca Super Buddy Arcas?

Folositi mouse-ul pentru a trage cu arcul.