Extraterestrii Invadatori Io

📅16.03.2021, jucat de: 870 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Extraterestrii Invadatori Io?

Bine v-am regasit pe toti chiar in acest moment pe pagina categoriei de Jocuri Io, care contine unele dintre cele mai tari si distractive jocuri multiplayer online de pe internet, unde chiar in acest moment am adaugat pentru fiecare dintre voi un joc nou si foarte interesant precum Extraterestrii Invadatori Io, unde nu ai cum sa nu te distrezi pe cinste, tu fiind extraterestrul care va invada planeta noastra.

Te vei folosi de mouse ca sa controlezi o nava spatiala, un OZN, si cu el te vei misca prin oras, trebuind sa 'mananci' cat mai multe masini, oameni, sau cladiri si structuri de prin oras, devenind mai mare ori de cate ori o faci, si cu cat ai o nava mai mare, cu atat vei putea rapi lucruri si mai mari.

Nu doar ca primesti puncte in functie de cat de multe lucruri rapesti, dar devenind o nava mai mare vei putea manca la randul tau navele mai mici, motiv pentru care si tu trebuie sa te feresti de jucatorii care au nave spatiale mai mari ca a ta, sa nu te elimine din competitie. E atat de simplu, deci da-ti-i start la distractie chiar acum, si nu ezitati sa jucati si alte jocuri noi ale site-ului nostru!

Extraterestrii Invadatori Io

Cum se joaca Extraterestrii Invadatori Io?

Folositi mouse-ul.