Campionat Offroad Monster Truck in Padure

📅03.03.2020, jucat de: 1981 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Campionat Offroad Monster Truck in Padure?

O sa gasiti un nou joc 3D chiar aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri 2020 cu camioane si masini 3D pe care voi le puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online.

Acesta este un nou joc 2020 de curse, un joc numit Campionat Offroad Monster Truck in Padure, care dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc 3D cu masini si camioane Monster Truck in special, pe care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa deveniti cei mai buni soferi 3D de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum astazi, am pregatit pentru voi o gramada de tipuri de camioane Monster Truck pe care voi le puteti conduce folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa va obisnuiti cu controalele si modul in care se conduc aceste camioane 3D.

O sa vedeti ca acest joc de curse este unul extrem de interesant, in care o sa aveti o gramada de curse intr-un mic campionat, iar toate cursele vor fi unice si speciale, deoarece o sa conduceti aceste camioane 3D prin padure si trasee offroad.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii in momentul in care o sa conduceti cu foarte mare viteza cu aceste camioane 3D Monster Truck pe langa copaci, gropi sau frunze cazute, trebuie sa va depasiti toti adversarii si sa vedeti cum o sa ajungeti sa castigati fiecare cursa pe primul loc, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte si bani sa va cumparati noi masini Monster Truck pentru acest campionat. Distractie placuta!

 

Campionat Offroad Monster Truck in Padure

Cum se joaca Campionat Offroad Monster Truck in Padure?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.