Imperia Online

📅 23.02.2021, jucat de: 17 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Imperia Online

Acum pe site-ul nostru poti sa te joci gratuit si fara niciun stres un joc MMO pentru calculator precum Imperia Online unde trebuie sa iti inregistrezi un cont pentru a te juca, sau poate ai unul deja, desi ai si varianta de joc fara inregistrare, dar are nu iti va oferi toate posibilitatile jocului, ci e mai mult ca o versiune demo al sau. Indiferent, acesta este un joc de aventura, de strategie, actiune, setat intr-o lume medievala in care dai tot ce ai mai bun ca regatul tau sa ajunga un imperiu si o putere internationala.

Vorbim aici de un joc simulator in care iti vei construi regatul de la 0, folosind resursele umane si putinii tai bani ca sa minezi, sa folosesti resurse naturale pentru a construi cladiri, pentru a imbunatati zidurile regatului, iti vei face ferme, si tot felul de alte structuri si cladiri care sa ajute la dezvoltarea tarii tale, si a oamenilor din ea.

Evident, trebuie sa iti creezi si o armata puternica, si cu aceasta armata sa cuceresti noi regate, sau sa te protejezi de atacurile unor inamici, caci te aflii intr-o lume cu alti jucatori, si fiecare vrea ca regatul sau sa cucereasca teritoriu si sa devina liderii lumii. Daca strategia ta e mai buna, cu siguranta vei fi invingator la urma-urmei.

Mult succes iti dorim, un timp cat se poate de distractiv, si speram sa te vedem incercand si alte jocuri noi si super distractive ale site-ului nostru chiar dupa acesta!

Imperia Online

Cum se joaca Imperia Online?

Folositi mouse-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!