Apara-te de Pirati

📅23.09.2021, jucat de: 402 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Apara-te de Pirati?

Jocurile de strategie cu apararea bazei sunt printre cele mai populare jocuri cu razboi online de pe internet, fara nicio indoiala, asa ca oricand putem sa va oferim noi astfel de jocute, care mai de care mai distractive, stii bine ca o facem, si de asta te invitam sa te joci acum jocul de pe aceasta pagina!

Opreste invazia piratilor si protejeaza-ti satul!

Satul de pe insula pe care te aflii este asediat de bande de pirati, pirati care vor veni in valuri, fiecare val fiind mai puternic si mai mare ca cel de dinainte, deci si tu va trebui sa progresezi pe masura ce avansezi de la un episod la altul.

Foloseste mouse-ul si monezile pe care le ai pentru a plasa turnuri de aparare cu diferite arme de-alungul drumului, si nu lasa piratii sa iti elimine toate vietile, caci daca asta se intampla, vei pierde lupta.

In schimb, fa bine si actualizeaza turnurile sau cumpara unele noi si mai puternice, castiga diamante, si indiferent de cat de puternic este un val de inamici, da tot ce ai mai bun sa ii infrangi si sa supravietuiesti!

Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu pleca nicaieri, doar aici poti gasi si juca cele mai tari jocuri de pe internet!

Apara-te de Pirati

Cum se joaca Apara-te de Pirati?

Folositi mouse-ul.