Yams Online

📅 23.01.2020, jucat de: 696 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Yams Online

Jocul Yums Online apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa vedeti cum puteti sa gasiti acest joc in 2 jucatori, in 3 jucatoru sau in 4 jucatori dar si singuri pentru a va antrena.

Acest joc Yams Online este unul cu zaruri pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte si sa castigati pentru a deveni foarte usor cei mai buni jucatori de Yatzy sau Yams Online.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca jocul nostru va aduce pe site-ul nostru o provocare extrem de interesanta, iar pentru a castiga mai usor, o sa va zicem regulile si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, veti ajunge sa stiti cum se joaca acest joc cu zaruri.

Pentru inceput, puteti sa selectati numarul de jucatori, care este de la singur si pana la patru jucatori, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa aveti un punctaj cat mai mare. Pentru asta, trebuie sa dati cu zarul de fiecare data si sa vedeti cum puteti avea 5 zaruri care se opresc pe aceeasi fata cu acelasi numar, care vor fi de la 1 la 6, ca pe orice alt ziar.

Trebuie sa faceti tot posibilul sa va mentineti zarurile cu un numar pe care il considerati ca urmeaza sa apara si in urmatoarele runde, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa vedeti cum puteti sa va invingeti oponentii pentru a de veni cei mai buni jucatori.

Toate punctele va sunt numarate pe foaia din fata voastra pentru fiecare jucator, astfel ca veti vedea ca fiecare punct va valora defapt 5, iar odata ce aveti 3 puncte, o sa adunati 15. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa va placa acest joc Yams Online. Distractie placuta!

 

Yams Online

Cum se joaca Yams Online?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!