Shoot N Scroll 3D

📅12.12.2020, jucat de: 953 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Shoot N Scroll 3D?

Aducem mereu pentru voi dragi copii cele mai interesante si cele mai bune jocuri online, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc 2021 cu impuscaturi, un joc in 2 jucatori, in 3 jucatori sau intr-un singur jucator pe care il gasiti sub numele de Shoot N Scroll 3D.

Astazi, voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus pentru toti baietii de pe site-ul nostru un nou joc cu impuscaturi si cu elicoptere pe care sa il jucati alaturi de fratii sau prietenii vostri, deoarece este un nou joc single player, un joc in 2 sau un joc in 3 de aventura.

Voi dragi copii o sa vedeti ca player 1 se va juca folosind tastele W, A, S, D sau Z,Q,S, D sa se miste si tasta SPACE pentru atack special. Player 2 va trebui sa foloseasca tastele SAGETI de pe tastatura sa se miste si CTRL dreapta sa atace iar player 3 trebuie sa foloseasca MOUSE-ul sa isi controleze elicopterul.

Jucatorii din fiecare nivel vor reusi sa isi selecteze tipul de elicopter preferat, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va selectati un elicopter puternic sau Fire - Foc, un elicopter rapid sau Laser dar si elicopterul Field.

In momentul in care va aveti inamicul in fata tintei, trebuie sa incepeti sa il atacati, astfel o sa reusiti sa incepeti sa acumulati puncte, iar castigatorul acestui joc cu impuscaturi va fi jucatorul care are cel mai mare punctaj pana la finalul acestei noi aventuri cu elicoptere de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Shoot N Scroll 3D

Cum se joaca Shoot N Scroll 3D?

Jucati-va folosind: Player 1: W, A, S, D si SPACE. Player 2: tastele SAGETI si CTRL. Player 3: MOUSE-ul.