Casa Pericolelor

📅27.01.2021, jucat de: 1527 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Casa Pericolelor?

Revenim si astazi cu noi jocuri in 2 ca tu sa te joci gratuit si sa ai parte de un timp cat se poate de distractiv, si desi majoritatea jocutelor din categorie sunt unice, acesta este putin mai special, el fiind intitulat Casa Pericolelor, in primul rand pentru ca il poti juca in doi, dar chiar si in patru jucatori, asta daca conectezi gamepad-uri la calculator.

Tu te afli intr-o casa plina de pericole, dupa cum spune si titlul, si trebuie sa ai mare grija la toate hazardele, ca nu cumva sa mori, si jucatorul care rezista cel mai mult va fi jucatorul victorios. Poti sa fie aparate de prajit paine care te vor ataca, ori leagane in gradina care se vor legana spre tine sa te loveasca, si nu numai.

Orice fel de atac vine spre tine, da tot ce ai mai bun sa il eviti, cu primul jucator care iese din casa periculoasa nevatamat fiind castigatorul. Primul jucator va folosi tastele A, D pentru miscare, W pentru a sari, S pentru a se apleca sau a trage, si pentru aceleasi lucruri al doilea jucator va folosi tastele J, L, I, K.

Noi va dorim amandurora mult succes si distractie placuta, si speram sa va vedem incercand si alte jocuri noi ale zilei de pe site-ul nostru!

Casa Pericolelor

Cum se joaca Casa Pericolelor?

Folositi tastele W, A, S, D, si tastele I, J, K, l.