Extreme Hand Slap

📅15.04.2020, jucat de: 1179 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Extreme Hand Slap?

Stim cat de mult va place sa va distrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii, in care o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate.

In acest nou joc 2020 de baieti, puteti sa va chemati un prieten, deoarece puteti sa jucati jocul in 2 jucatori, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc, trebuie sa folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa castigati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc avatarul vostru vor fi maini. In acest joc online, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa castigati jocul in 2 pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece trebuie sa va loviti si sa va feriti mainile in cel mai scurt timp.

Player 1 va juca impotriva player 2 in acest joc online, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa castigati cat mai multe runde.

Trebuie sa vedeti cum puteti sa apasati primii pe buton, deoarece unu din jucatori va incerca sa loveasca mana celuilalt inainte sa se fereasca, in momentul in care esti jucatorul care trebuie sa loveasca si ai ratat, se schimba rolul si voi sunteti cei care trebuie sa va feriti pentru a castiga puncte. Distractie placuta!

 

Extreme Hand Slap

Cum se joaca Extreme Hand Slap?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.