Duelul Betivilor 2

📅12.01.2021, jucat de: 1053 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Duelul Betivilor 2?

Pentru toti cei care vor sa se joace jocuri in 2 foarte tari pe site-ul nostru, o poti face chiar in acest moment, cand te invitam sa incerci jocul Duelul Betivilor 2, care este si cel mai nou joc stickman de pe site-ul nostru, unde 2 oameni bat care se misca precum niste betivi se vor duela unul cu celalalt cu arme, asa ca urmeaza un timp distractiv si foarte amuzant pentru tine si celalalt jucator.

Evident, te poti juca contra calculatorului, in modul 1P, dar te poti juca si in modul 2P, unde vei infrunta un jucator real de pe acelasi calculator, facand experienta mai palpitanta si distractiva! Cel care va fi jucatorul albastru il va controla cu tasta W, iar jucatorul portocaliu va folosi tasta sageata sus.

Aceste doua taste controleaza doar mana care tine pistolul personajului tau, tragand atunci cand o apesi. In rest, mainile se misca aleatoriu si foarte nebunesc in sus si jos, asa ca gaseste momentul potrivit sa tragi ca sa iti infrangi rivalul. Primul jucator care are cinci victorii castiga meciul.

Este atat de simplu, asa ca tu si prietenii tai incepeti jocul chiar acum, si nu ezitati sa va jucati si alte jocuri ale noastre foarte interesante!

Duelul Betivilor 2

Cum se joaca Duelul Betivilor 2?

Folositi mouse-ul