Gastile Ragdoll

📅15.10.2020, jucat de: 978 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gastile Ragdoll?

Un nou joc 3D va asteapta dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti sa acumulati multe puncte alaturi de personajele Ragdoll. Acesta este un nou joc de lupte numit Ragdoll Gangs sau Gastile Ragdoll, pe care voi il puteti juca chiar si in 2 jucatori.

In acest joc 3D de baieti, voi dragi copii o sa aveti doua moduri diferite de joc. Modul arena, in care o sa puteti juca in 2 jucatori cele mai interesante lupte pentru copii, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa castigati luptele daca sunteti rapizi si foarte atenti, si modul single player, care este o campanie pentru a avea cea mai tare Gasca Ragdoll.

Voi dragi copii va puteti antrena in modul Arena - in 2 jucatori pentru a deveni luptatori din ce in ce mai buni impotriva calculatorului, astfel incat sa castigati modul de campanie intr-un timp cat mai scurt. In modul single player, voi dragi copii trebuie sa folositi tastele SAGETI si tastele I, O, P pentru a va lupta si pentru a colecta obiectele de pe harta.

In modul 2 player, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi si tastele SAGETI si tastele Z, X, C pentru a va lupta si colecta obiectele de pe jos si o sa aveti diferite avantaje pe toata durata acestui joc de baieti, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

Gasiti o gramada de alte jocuri in 2 jucatori online pe care sa le incercati si pe telefon si pe tableta, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte provocari si jocuri de aventura pot fi preferatele voastre odata ce le incercati. Distractie placuta!

Gastile Ragdoll

Cum se joaca Gastile Ragdoll?

Jucati-va folosind tastele SAGETI, tastele A, S, W, D si tastele Z, X, C si I, O, P.