Block City Wars

📅03.09.2020, jucat de: 928 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Block City Wars?

Cele mai multe jocuri Minecraft 3D pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca va asteptam astazi alaturi de o super provocare pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece este un nou joc 3D in 2 jucatori din lumea Minecraft.

Voi dragi copii o sa va jucati alaturi de un prieten in acest joc de baieti si trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti cat mai departe. Player 1 si player 2 vor concura unul cu celalalt, iar jucatorul de la final care va avea cel mai mare punctaj va fi cel care castiga, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa apucati sa ajungeti cat mai departe alaturi de cele doua personaje Minecraft.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii Player 1 si Player 2 trebuie sa foloseasca tastele SAGETI si tastele A, S, W, D de pe tastatura sa se miste, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte cat mai multe intr-un timp cat mai scurt si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa distrugeti restul personajelor 3D de pe harta.

O sa vedeti ca veti putea si sa conduceti masini Minecraft 3D cu aceleasi taste, insa trebuie sa folositi tastele P sau E pentru a reusi sa intrati in ele si sa ajungeti sa aveti un punctaj din ce in ce mai mare. Fiecare personaj negativ pe care il doborati va va aduce puncte in plus, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti pentru a fi voi cei care castigati jocul Block City Wars. Distractie placuta!

 

Block City Wars

Cum se joaca Block City Wars?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si tastele SAGETI.