Box Betiv

📅16.01.2021, jucat de: 1589 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Box Betiv?

Intotdeauna pe site-ul nostru vei putea gasi si juca cele mai noi si mai interesante jocuri cu batai in 2 jucatori, lucru care se intampla azi de la primele ore ale diminetii, cand dorim sa va invitam pe toti sa incercati jocul intitulat Box Betiv, care este un nou joc cu oameni bat in doi, unde acesti omuleti fara fata se misca precum niste betivi, si se vor duela in ringul de box.

Evident, personajul albastru si cel portocaliu vor fi jucate de catre persoane adevarate, intrucat acest joc se joaca in 2, deci puteti sa boxati unul impotriva celuilalt, dar te poti juca si impotriva calculatorului, daca esti singur in acest moment. Cei doi boxeri isi vor misca mainile foarte aleatoriu si nebuneste, ca un betiv.

Pentru a-i controla veti folosi sagetile pentru un jucator, si tastele W, A, S, D pentru celalalt. Va luptati pana bara de viata a unuia dintre voi este golita total, si primul care are cinci astfel de victorii va castiga jocul. Mult succes va dorim fiecaruia dintre voi, si va invitam sa incercati si alte jocuri in 2 de pe site-ul nostru dupa acesta!

Box Betiv

Cum se joaca Box Betiv?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D pentru a boxa!