Carrom 2 Jucatori

📅03.08.2020, jucat de: 969 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Carrom 2 Jucatori?

Unele dintre cele mai interesante jocuri in 2 jucatori de pe site-ul nostru apar chiar astazi, iar voi o sa gasiti jocul Moara in 2, in care o sa va puteti distra de minune alaturi de personajele voastre preferate si o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa castigati cat mai multe meciuri.

Runda de Moara in 2 este una scurta, iar voi o sa vedeti ca piesele sunt de doua culori. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a muta micile piese de moara, care sunt de culoare alba si gri. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va inconjurati piesele adversarului vostru cu piesele voastre.

O sa vedeti ca misiunea voatra va fi sa va duceti piesele sau de culoare alba sau gri, in punctele rosii ale tablei de joc. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, iar voi o sa vedeti ca fiecare piesa pe care o puneti pe punctele rosii o sa va aduca puncte in plus.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va puteti distra de minune si o sa ajungeti ca folosind MOUSE-ul, sa va selectati piesele si sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa terminati aceasta provocare in 2 jucatori si o sa descoperiti diferite alte jocuri pentru copii in 2 jucatori pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Carrom 2 Jucatori

Cum se joaca Carrom 2 Jucatori?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.