Roboti vs Extraterestrii

📅20.04.2021, jucat de: 819 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Roboti vs Extraterestrii?

Daca vrei sa iei parte la razboiul dintre roboti si extraterestrii, poti sa o faci chiar in acest moment, si nu oricum, ci jucand rolul de comandant al fortelor robotilor care au misiunea de a infrange valurile de extraterestrii care ii vor ataca, pentru a le apara astfel planeta, totul intr-un joc de strategie si actiune cu razboi intitulat Roboti vs Extraterestrii!

Scopul vostru este sa plasati unitati de roboti pe campul de lupta care sa intampine extraterestrii care ataca. Daca ati infrant extraterestrul, veti putea sa luati monezile care raman in urma lor, lucru foarte bun, pentru ca va trebui sa aveti fonduri pe care sa le folositi sa cumparati roboti tot mai puternici, caci si extraterestrii vor deveni mai tari.

Fa bine si actuealizeaza-ti armata constant, pune noi unitati pe teren ca sa nu fi luat prin surprindere de fortele extraterestre, si castiga lupta dupa lupta pana ai castigat intregul razboi. Mult succes iti dorim la asta, si chiar daca un razboi este stresant, speram ca te vei distra la acesta, mai ales pentru ca este virtual!

Roboti vs Extraterestrii

Cum se joaca Roboti vs Extraterestrii?

Folositi mouse-ul.